Cugat Mèdia torna a fer ràdio al carrer per Sant Jordi

El mitjà públic dedica tota la setmana a la diada del llibre i la rosa amb continguts especials


  • Comparteix:

Carme Reverte i Alba Triadó seran les presentadores del programa de ràdio especial de Sant Jordi / Foto: Lluís Llebot

Carme Reverte i Alba Triadó seran les presentadores del programa de ràdio especial de Sant Jordi / Foto: Lluís Llebot

Com cada any, Cugat Mèdia tornarà a viure la diada de Sant Jordi des del cor de la plaça d'Octavià fent ràdio en directe. El mitjà públic hi tindrà una parada des d'on es faran dos programes: a les 16 h el 'Connectats' i a les 18 h un programa especial fins a les 19.30 h. A banda, des d'aquest dimecres, el contingut del mitjà públic s'omplirà de llibres amb les recomanacions de les llibreries de la ciutat, entrevistes a alguns autors santcugatencs i una tertúlia amb editorials de la ciutat.


El punt àlgid del Sant Jordi a Cugat Mèdia serà el mateix dimarts 23 d'abril amb els dos programes de ràdio que farem en directe des de l'epicentre de la festa a Sant Cugat. A les 16 h començarà el 'Connectats' de Carme Reverte, el programa de La Xarxa que emeten conjuntament les ràdios locals de Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Castellar del Vallès, Badalona i el Prat de Llobregat, i que comptarà amb connexions en directe des de les sis ciutats per copsar com estan vivint la diada.

Quan acabi el 'Connectats', a les 18 h, començarà un programa especial d'una hora i mitja amb continguts exclusivament santcugatencs. Presentat també per Carme Reverte, acompanyada d'Alba Triadó, entrevistaran a dos autors novells de la ciutat com el company Joan Garcia de Cugat Mèdia i Ana Moreno Alcázar. Hi haurà l'actuació del tenor local Marc Sala i es revelaran els guanyadors del concurs de microrelats organitzat pel mitjà públic de la ciutat. I tot amanit amb diferents connexions per la plaça d'Octavià per saber com viuen els santcugatencs aquest dia tan especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.