FGC presenta denúncia per l'agressió en grup a dos vigilants a l'estació de les Planes

Els presumptes agressors també van grafitejar un tren i trencar un retrovisor


  • Comparteix:

Estat en què va quedar el tren / Foto: Cedida a Tot Sant Cugat

Estat en què va quedar el tren / Foto: Cedida a Tot Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha denunciat als Mossos l'agressió en grup que dos vigilants van patir la matinada de dissabte a diumenge a l'estació de les Planes, ha informat la companyia a Cugat Mèdia. El Tot Sant Cugat va avançar que un grup de vuit a deu persones van llençar pedres i objectes als dos treballadors, van pintar un tren i trencar un retrovisor. Alguns usuaris van ser esquitxats amb pintura en encarar-se als grafiters.

Els fets, que van ocórrer poc abans de les dues de la matinada, van portar a FGC a avisar els cossos policials i emergències. Segons la informació facilitada per Ferrocarrils, l'incident va provocar retards als trens afectats amb destinació a Terrassa i Sabadell.

La companyia ha remarcat a aquest mitjà que a FGC "estem compromesos amb la lluita contra el vandalisme grafiter i condemnem aquest tipus d'actes vandàlics". També han afegit que aquestes actuacions tenen un perjudici econòmic, suposen danys materials als trens, i afecten el servei ferroviari i, per tant, a les persones usuàries.

La sensació d'inseguretat a l'entorn de l'estació de les Planes és una qüestió que s'han plantejat en algunes ocasions al consell de barri de les Planes, malgrat que l'estació està ubicada al terme de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.