Els usuaris de Renfe ja poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies per viatjar entre l'1 de maig i el 31 d'agost

Com a novetat, els títols seran sense contacte en lloc de la tradicional banda magnètica


  • Comparteix:

L'estació de l'R8 de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'estació de l'R8 de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els usuaris de Renfe ja poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies i Regionals per viatjar entre l'1 de maig i el 31 d'agost. Una de les novetats serà que en aquesta ocasió els títols es vendran amb un suport TSC, una targeta sense contacte que substituirà la tradicional de banda magnètica. Els abonaments del primer quadrimestre continuaran sent magnètics durant el temps que queda de període de validesa. Els abonaments es poden adquirir a través de l'app de Rodalies i en el cas de Mitja Distància i Avant a través de la web, on cal estar registrat prèviament. Pel que fa als Avant, es manté el descompte del 50%.

Tot i que l'abonament de Rodalies i Regionals és gratuït, Renfe recorda que cal dipositar una fiança de 10 euros de Rodalies i 20 euros en el cas de Regionals. El pagament amb targeta permetrà la devolució automàtica de la fiança, una vegada que al final del quadrimestre es constati que s'ha complert la condició d'haver realitzat 16 desplaçaments durant aquests quatre mesos.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.