El SantCu treballa per incorporar a la plantilla un equip de futbol inclusiu

Ho han posat en valor aquest dijous coincidint amb el Dia Mundial de la Síndroma de Down


  • Comparteix:

El sub12 C del Sancu, les Aniquiladoras i membres de la Fundació Itinerarium en un entrenament inclusiu al Sancu. / Font: Cugat

El sub12 C del Sancu, les Aniquiladoras i membres de la Fundació Itinerarium en un entrenament inclusiu al Sancu. / Font: Cugat

El sub12 C del SantCu, acompanyat de les campiones de la Queens League, les Aniquiladoras, i un grup de 10 nois i noies de la Fundació Itinerarium han protagonitzat aquest dijous un entrenament inclusiu a la ZEM Jaume Tubau amb motiu del Dia Mundial de la síndrome de Down. Des del SantCu ja fa anys que treballen amb l'objectiu de promocionar un esport més inclusiu, i és en aquesta línia que l'entitat espera incorporar un equip de futbol inclusiu.

Seguint la metodologia ‘Inclusive Football’ les campiones de la Queens Cup de la Queens League, Aniquiladoras, s'han unit en un entrenament conjunt que ha posat de manifest els valors de l'esport. Una iniciativa que tant la presidenta d'Aniquiladoras com el coordinador del Futbol 7 Sant Cugat i primer entrenador d'Aniquladoras, Joel Bravo, han valorat molt positivament.

La finalitat és donar reconeixement i suport a les persones amb necessitats especials així com reivindicar un esport inclusiu per a tots. Uns ideals que des del SantCu ja fa temps que persegueixen. N'és un exemple l'equip de futbol inclusiu, el Sant Cugat ASDI, que va formar part de l'entitat durant tres temporades. I és que, com ha explicat el president del Sant Cugat FC, Llorenç Santasusagna, l'entitat està treballant per crear un equip de futbol inclusiu.

La Fundació Itinerarium és pionera en la promoció del futbol inclusiu i ha col·laborat en diverses ocasions amb l'entitat santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.