Convocada una vaga a Rodalies per aquest divendres

La línia R8, amb parada a Sant Cugat, podria alterar el seu servei


  • Comparteix:

Imatge de passatger pujant al tren / Foto: ACN

Imatge de passatger pujant al tren / Foto: ACN

El sindicat CCOO ha convocat vaga aquest divendres en el servei de Rodalies i altres línies que gestiona Renfe i Adif a tot l'Estat. En el cas dels trens de Rodalies de Catalunya, en hora punta circularan dos de cada tres trens habituals, i les resta d'hores, només un de cada tres. Els motius de la vaga, segons Comissions Obreres, és l'eliminació de les categories d'ingrés a Renfe, i la falta d'acords per establir la jornada laboral de 35 hores per als treballadors d'Adif.

Les diferents línies de Rodalies, entre les quals l'R8, que passa per Sant Cugat, es poden veure alterades demà a causa de la vaga. El departament d'Empresa i Treball de la Generalitat ha establert un 66% del servei en hora punta (entre les 6 h i les 9 h, i de 17 h a 20.30 h), i un 33% durant la resta del dia.

Els propers divendres 16 i dissabte 17 de febrer, CCOO i UGT tornaran a convocar dues vagues només a les línies de Rodalies a Catalunya, i en aquest cas no afectarà les línies de mitja i llarga distància de Renfe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.