La Floresta, Mira-sol i les Planes s'omplen de màgia i desitjos gràcies a Melcior, Gaspar i Baltasar

Totes les entregues de cartes s'han fet sota cobert pel risc de pluja


  • Comparteix:

Els Reis Mags d'Orient han recorregut els carrers dels districtes santcugatencs i han esquivat la pluja. La Floresta, Mira-sol i les Planes han rebut a Ses Majestats amb els carrers plens de gom a gom. Les cavalcades ja característiques dels barris han permès als reis Melcior, Gaspar i Baltasar recollir les cartes dels infants en la nit més màgica de l'any.


Ses Majestats han recollit les cartes dels infants de la Floresta després d'arribar en tren

A la Floresta Ses Majestats arriben amb els Ferrocarrils de la Generalitat

A la Floresta Ses Majestats arriben amb els Ferrocarrils de la Generalitat / Foto: Ajuntament Sant Cugat

A la Floresta els Reis d'Orient han arribat en el tren màgic dels Ferrocarrils de la Generalitat. Una estació plena a vessar de canalla ha esperat impacient l'arribada de Ses Majestats. Una reina i dos reis han començat a donar caramels als més petits mentre rebien les primeres cartes amb els desitjos per aquesta nit tan especial. Tot plegat abans de pujar a les seves carrosses i iniciar el recorregut, que ha acabat al Casino. Això sí, els primers minuts de la cavalcada han estat passats per aigua. Malgrat això, la pluja no ha evitat que els més petits poguessin entregar les cartes als Reis d'Orient.

A Mira-sol, la màgia dels Reis d'Orient també ha omplert d'alegria el districte

Ses Majestats han posat rumb al Casal des de la plaça Joan Borràs

Ses Majestats han posat rumb al Casal des de la plaça Joan Borràs / Foto: Cugat Mèdia

A Mira-sol, l'esperit màgic també ha estat present. Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut l'escalf de tot el barri, al qual també, com a la Floresta, han arribat amb tren. Allà els ha rebut una gran multitud de mirasolencs en un escenari amb la Mira i el Sol, els conductors de l'acte al districte. Després, els Reis d'Orient han pujat a les seves carrosses rumb al Casal on han recollit les cartes dels més menuts i s'ha repartit xocolata calenta per a tothom.

Un ambient molt festiu i familiar ha acompanyat la carrossa dels tres Reis Mags a les Planes

Els Reis d'Orient recorren les Planes a cavall

Els Reis d'Orient recorren les Planes a cavall / Foto: Ajuntament Sant Cugat

Ses Majestats no s'han oblidat de Collserola i han visitat el veïnat de les Planes. En aquest districte, els tres reis han pujat als seus cavalls per recórrer els pendents dels carrers planencs. Després, han deixat les muntures per pujar al carruatge reial per recórrer els darrers carrers del districte seguits d'una multitud familiar mentre recollien els caramels de Ses Majestats. El recorregut ha posat la seva fi a Ca l'Avi, on els ha rebut el mossèn Antoni i els ha ofert sopar abans de començar el recorregut nocturn per les cases del país. A més, les famílies de les Planes han pogut gaudir de xocolata calenta, melindros i panettone.

Els Reis d'Orient agraeixen a totes les famílies dels districtes la participació a les cavalcades

Abans de posar rumb a les llars santcugatenques, els Reis Mags han fet una valoració sobre les cavalcades a Cugat Mèdia. El rei Melcior ha reconegut que els recorreguts han estat prou bons i que tothom s'ha portat molt bé. A més, també ha assenyalat que han tingut "sort" evitant en gran part la pluja d'avui. Qui també ha ressaltat la jornada màgica ha estat Gaspar qui ha explicat com "els nens ens omplen d'alegria i és un plaer any rere any poder fer això perquè és el que ens mou". Finalment, Baltasar ha agraït la feina de "tot l'equip que hi ha col·laborat en fer les cavalcades perquè fos una gran experiència".







Melcior

Ha anat tot molt bé, els nens ens omplen d'alegria i és un plaer any rere any poder fer això perquè és el que ens mou

Baltasar

Molt content per l'alegria que transmeten els nens i agrair a tot l'equip que hi ha col·laborat en fer això perquè fos una gran experiència.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.