Un detingut en un aldarull a l'oficina bancària ocupada de l'avinguda de Cerdanyola

La detenció s'ha efectuat aquest diumenge al vespre amb presència de Policia Local i Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Els ocupants del caixer ocupat de l'avinguda de Cerdanyola han posat unes portes on hi havia els vidres que s'han trencat / Foto: Cedida

Els ocupants del caixer ocupat de l'avinguda de Cerdanyola han posat unes portes on hi havia els vidres que s'han trencat / Foto: Cedida

Policia Local i Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge 3 de desembre al vespre una persona després d'un aldarull dins l'oficina ocupada de CaixaBank ubicat a l'avinguda de Cerdanyola. Els cossos de seguretat han explicat que els fets, que han suposat el trencament de vidres i el llançament d'objectes cap al carrer, ha estat ocasionat entre els mateixos convivents de l'espai ocupat.



El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, ha confirmat la detenció i ha explicat que tant el cos municipal com el de Mossos fan un treball de seguiment, també amb policia de paisà. "Tot això ho hem de portar amb molta discreció perquè és una feina constant del dia a dia. Treballem amb equips uniformats i de paisà", ha afegit el responsable policial.

El tinent d'alcaldia de Seguretat Ciutadana, Bernat Picornell, ha confirmat l'ocupació i ha assegurat que es prenen "molt seriosament aquesta qüestió com qualsevol altra relacionada amb la seguretat, però evidentment un cas que afecta a moltíssims veïns, doncs hi posem molta atenció", ha dit, i ha afegit que "fa setmanes que hi estem treballant en aques tema".

Més objectes llançats aquest diumenge per part dels ocupants del caixer a l'avinguda de Cerdanyola

Més objectes llançats aquest diumenge per part dels ocupants del caixer a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Cedida



Alguns dels objectes llançats al carrer durant la baralla des de la caixa ocupada

Alguns dels objectes llançats al carrer durant la baralla des de la caixa ocupada / Foto: Cedida



Caixer fora de servei

El caixer de CaixaBank de l'avinguda de Cerdanyola, l'única que hi ha al barri de Sant Francesc, està sense servei des de dijous 23 de novembre. El motiu és un tall en el subministre elèctric, ha confirmat l'entitat bancària a Cugat Mèdia. La intenció és reparar el caixer al més aviat possible però per fer-ho cal entrar a l'antiga oficina, ocupada actualment. El banc, que ha posat denúncia per l'ocupació, està parlant amb els ocupants perquè abandonin l'espai de forma voluntària.




Bernat Picornell

Sí hi ha gent a l'interior de l'oficina i nosaltres ens prenem molt seriosament aquesta qüestió com qualsevol tema relacionat amb la seguretat, però evidentment un cas que afecta a moltíssims veïns, doncs hi posem molta atenció. Fa setmanes que hi estem treballant.

Josep Maria Escarré

Aquesta nit sí que hi ha hagut un incident i hi ha hagut un detingut. Continuem treballant, però tot això ho hem de portar amb molta discreció perquè és una feina constant del dia a dia. Treballem amb equips uniformats i de paisà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.