Així serà la Cavalcada de Reis: estrena format, recorregut i espai final

Ses Majestats arribaran a la plaça de Victòria dels Àngels amb un espectacle únic per a l'ocasió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una cavalcada anterior / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'una cavalcada anterior / Foto: Ajuntament

La Cavalcada dels Reis d'Orient arriba enguany amb novetats. Per aquest 2024, una de les activitats estrella de Nadal estrena format, recorregut i espai final. Ses Majestats arribaran a la plaça de Victòria dels Àngels el 5 de gener a les 17.30 h. Per rebre'ls, s'ha programat un espectacle únic per a l'ocasió amb música i dansa. La cavalcada tindrà un nou format amb sis noves carrosses i comparses. Tot plegat amb en Muxinach, que guiarà de nou amb la seva llum els Reis d'Orient.


ESPECIAL DE NADAL DE CUGAT MÈDIA

El recorregut d'enguany serà més cèntric i passarà per diversos barris. Destaca el retorn a l'avinguda de Cerdanyola, una vegada ja han finalitzat les obres de vianantització. També com a novetat, un dels trams del recorregut està pensat per a col·lectius amb necessitats especials i persones amb trastorn de l'espectre de l'autisme (TEA). Els reis descotxaran a la plaça de l'U d'Octubre i, des d'allà, travessaran l'Hort de l'Abat per anar a l'Església del Monestir, on tindrà lloc l'adoració al nen Jesús. Cap a les 20.45 h, Ses Majestats recolliran les cartes d'última hora a la plaça de l'Om.



Tot i l'absència del Campament Reial, enguany hi haurà els Ambaixadors, que recolliran les cartes dels més menuts el 2, 3 i 4 de gener al claustre del Monestir de 15 a 21 h. Per evitar cues, cal demanar cita prèvia. Les invitacions es poden sol·licitar a partir del 21 de desembre a través del web municipal i de l'aplicació mòbil Nadal a Sant Cugat.

La Cavalcada als barris

Com és tradicional, les cavalcades reials també arribaran als barris. A Mira-sol, Ses Majestats arribaran a la plaça de Joan Borràs, a les 18 h. Des d'aquest punt iniciaran una cavalcada acompanyats de personatges màgics fins al Casal de Mira-sol, on recolliran les cartes dels més menuts.

A la Floresta, les Reines d'Orient i la fada dels xumets arribaran en tren a la plaça de l'Estació a les 17.30 h i, després de recórrer els carrers del barri, arribaran a les 18.15 h al Casino. Aquí els més menuts podran entregar les seves cartes i desitjos a Ses Majestats.

Per la seva banda, a les Planes els Reis arribaran en cavall. Serà a les 18 h a la plaça de la Creu d'en Blau i, com a novetat, es recupera el recorregut tradicional que arribarà a Ca l'Avi, on els nens podran entregar les cartes.

CONSULTA TOTS ELS ACTES A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.