La T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d'imprimir-se i s'integren a la T-mobilitat aquest dimarts

L'ATM oferirà un format de cartró específic que no necessita de registre previ


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la T-mobilitat / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la T-mobilitat / Foto: ACN

Els títols integrats del transport públic T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d'imprimir-se a les màquines d'autovenda i s'integraran a la T-mobilitat a partir d'aquest dimarts. Segons l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), és una mesura que es va anunciar el passat 14 de setembre i la voluntat és deixar de vendre progressivament els bitllets de cartró. Tot i així, els usuaris podran optar per un format específic de cartró de T-mobilitat que no requereix de registre previ, encara que sí anirà associat a un DNI o passaport, i es podrà recarregar tantes vegades com es vulgui (un cost únic de 0,50 euros).

Les targetes cartró antigues adquirides abans del 28 de novembre es podran fer servir fins a la seva caducitat, marcada pel 15 de gener. Pel que fa als bitllets senzills, títols socials de l'AMB i títols propis dels operadors, entre d'altres, continuaran actius.

La transició cap a la T-mobilitat a les màquines del metro, Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM s'espera que arribi a mitjans de desembre.

Incidència un dia abans
Aquest dilluns els canals digitals de la T-mobilitat han patit una incidència tècnica que ha afectat el funcionament normal dels punts d'atenció, els llocs webs i de les aplicacions mòbils, cosa que ha impedit processar noves altes, comprar la targeta en línia i recarregar títols virtuals (Android) durant unes hores. El problema s'ha anat resolent progressivament i a primera hora de la tarda ja havien tornat a la normalitat els serveis a excepció del web de la T-mobilitat.

A hores d'ara, els principals punts d'atenció de la xarxa, les webs i apps de TMB i d’FGC ja
funcionen amb normalitat, processen altes i permeten compres de targetes T-mobilitat i
recàrregues de títols de transport. L'app T-mobilitat també funciona amb normalitat per a
aquelles persones que tenen la seva sessió iniciada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.