Sant Cugat, a l'espera de com afecta l'increment en el rebut de l'aigua

Aigües Ter-Llobregat ha augmentat les tarifes del subministrament


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN (Maria Aladern)

Imatge d'arxiu / Foto: ACN (Maria Aladern)

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha de portar al Consell Metropolità la proposta d'increment del rebut de l'aigua per a Sant Cugat. De moment, l'ens supramunicipal ja ha definit la proposta d'augment de tarifes per als 23 municipis abastits per Aigües de Barcelona. En aquest cas, la previsió és que la factura s'incrementi uns cinc euros de mitjana a partir del març. L'ens justifica la pujada per l'increment de tarifes que ha fet Aigües Ter-Llobregat en el subministrament, fruit dels efectes de la sequera. Per a Sant Cugat, encara no s'ha concretat com afectarà aquesta pujada, ja que el municipi està operat per Sorea.

D'altra banda, l'AMB ha avançat que dilluns convocarà els 36 ajuntaments de l'ens per avaluar si en alguns municipis cal reduir la pressió del subministrament, especialment en aquelles localitats que sobrepassen els 210 litres per habitant i dia que ara ha fixat l'ACA per la fase de preemergència de la sequera. Segons dades del Portal de Sequera de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), el consum al nostre municipi a l'octubre ha estat de 231 litres per habitant i dia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.