
Imatge de la 2a edició de la Festa del tomàquet mandó / Foto: Ajuntament
Collserola, bressol de projectes d'agricultura
Actualment, només el 6,44% del territori del Parc de Collserola es dedica a la producció de cultiu. No obstant aquesta situació, Collserola alberga projectes de cultiu i d'elaboració de productes de petites dimensions que treballen per abastir el territori de productes locals, saludables i amb mirada ètica. És per aquesta necessitat de donar-se a conèixer entre el veïnat que els productors, empreses i pagesia han decidit posar en marxa el catàleg. En total, 14 iniciatives ofereixen productes de diverses tipologies: verdura, mel, oli, crema de cacauet, etc.La presentació del catàleg s'emmarca dins del cicle d'activitats 'Collserola Elabora', organitzat per La Transformadora de Collserola i que proposa una ruta pels obradors de diversos projectes d’elaboració de productes locals.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.