El comerç, protagonista d'una Festa Major de Volpelleres multitudinària

L'Associació de Veïns referma l'objectiu de "dinamitzar" el barri


  • Comparteix:

Un moment de la festa holi de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la festa holi de Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Volpelleres ha dotat el barri durant tres dies de vitalitat. L'Associació de Veïns, organitzadora d'aquesta gresca, s'havia plantejat com a objectiu 'dinamitzar el barri', una fita assolida amb l'afluència de públic que ha passat per la trentena d'activitats programades. La presidenta de l'entitat, Sílvia Vallès, ha subratllat la importància que el comerç del barri sigui partícip de tot plegat: 'És un teixit fonamental perquè tot això vagi a més'. De fet, ha avançat a Cugat Mèdia que la junta que encapçala es marca l'objectiu d'organitzar almenys una activitat al mes per donar 'una empenta al barri'.

La gresca va començar divendres amb un pregó punyent a càrrec dels paradistes del Mercat de Volpelleres. "Més que un mercat sembla un 'escape room', i segurament faríem més peles perquè ara només tenim pèrdues", van lamentar, tot assenyalant la situació que viuen com a "crítica".

La cursa popular per a xics i grans, el dinar popular, la simultània d'escacs i una multitud d'atraccions amb l'esport i la cultura com a elements vertebradors han estat alguns dels protagonistes del segon dia de festa grossa.




Diumenge, la festa holi ha divertit grans i petits en una trobada plena de música i color.



Sílvia Vallès

Tenim l'objectiu de dinamitzar el barri. Una de les activitats ha estat la fira del comerços, amb 33 participants. Creiem que són el teixit fonamental perquè això creixi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.