Garantir la seguretat del concert de Buhos, el maldecap de l'estiu de l'EMD de Valldoreix

El nou govern ha decidit canviar la ubicació per assegurar l'aforament, que es preveu que sigui alt


Temes relacionats

L'activista Antonio Zamora serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix ( 5/set/23)


  • Comparteix:

Concert Buhos de la Festa Major de Sant Cugat el 2022 / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Concert Buhos de la Festa Major de Sant Cugat el 2022 / Foto: Ajuntament (Lali Puig)

Els problemes que ha hagut d'afrontar l'actual govern de l'EMD de Valldoreix per encabir el concert de Buhos a la Festa Major d'enguany, com ja estava previst amb el govern anterior, ha estat tot un repte durant aquest estiu. I és que garantir la seguretat al voltant d'aquesta actuació musical ha estat la principal batalla del govern i, en especial, del seu president, Juanjo Cortés, i de la vocal de Cultura, Susana Casta. L'EMD ha decidit, finalment, canviar la ubicació i deixar enrere la plaça del Casal, amb un aforament de 500 persones, pel pàrquing del CAP Valldoreix, amb més capacitat, on es farà finalment el concert el dissabte 16 de setembre a les 23.45 h.

"No sé com s'hauria fet el concert de Buhos, si hagués sortit el govern anterior [a les darreres eleccions municipals], com ho tenia previst perquè per a mi era perillós. Perillós no, el següent". Amb aquesta contundència s'ha expressat Susana Casta durant la presentació de la programació de la Festa Major de Valldoreix davant la premsa. I és que Casta ha explicat que, finalment, han hagut de canviar la ubicació del concert per garantir la seguretat d'aquest concert, que ara sí ho està, expliquen des de l'EMD.

CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA DE FESTA MAJOR

Casta ha criticat el que consideren la falta de previsió per part de l'anterior govern en aquesta qüestió. "Els requisits de Buhos el 2019 eren uns i els d'ara són uns altres", ha recordat Casta, que lamenta que no s'hagués pensat millor abans de fer la contractació. Tot plegat, ha afegit, ha comportat "molta feina" durant l'estiu per part de l'EMD per trobar-hi una solució. Casta ha aprofitat per agrair la implicació dels treballadors de l'administració descentralitzada. "En els concerts de Buhos hi ha 3.000, 4.000 i 5.000 persones. És bestial i no teníem molt clar si Valldoreix podia acollir una quantitat així de gent, especialment on estava previst fer-ho abans", ha afegit.

Aquest fet és un dels motius, entre d'altres, pel qual han decidit fer un gir a l'esperit de les properes festes majors i altres esdeveniments socials i culturals a Valldoreix. Casta ha explicat que passada aquesta Festa Major es crearà una comissió específica per treballar en aquest sentit i fer-ho tot el més col·laboratiu possible i adequant-se a les possibilitats del territori.





Susana Casta

Als concerts de Buhos hi ha 3.000, 4.000 i 5.000 persones. És bestial i no teníem molt clar si Valldoreix podia acollir una quantitat així de gent, especialment on estava previst abans. No sé si hagués sortit el govern anterior com ho hagués fet perquè per a mi era perillós, perillós no, el següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.