Aquests són els cinc dies festius de lliure disposició d'aquest curs 23-24

Dos d'aquests dies permetran fer pont i els altres tres seran dilluns


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'uns infants de l'escola l'Olivera / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu d'uns infants de l'escola l'Olivera / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

El curs escolar 2023-2024 que comença aquest dimecres comptarà amb cinc dies festius de lliure disposició. Dos d'aquests dies permetran fer pont: un serà el 13 d'octubre pel pont del Pilar (12, 13, 14 i 15 d'octubre); i l'altre serà dijous 7 de desembre per al Pont de la Immaculada (5, 6, 7, 8 i 9 de desembre). Els altres tres dies de lliure elecció seran els dilluns 12 de febrer, 4 de març i 20 de maig. Aquests dies seran festius per a tots els centres públics de Sant Cugat fixats pel Consell Escolar Municipal el juny passat, mentre que els concertats hauran de decidir si els ratifiquen o n'escullen uns altres.

El curs escolar que comença aquest 6 de setembre per a les etapes d'Infantil, Primària i ESO, començarà el dia 12 per a la Formació Professional i Batxillerat. L'inici de curs serà amb tot l'horari lectiu, també a les tardes, a diferència de l'últim curs. El calendari també determina que el curs acabarà el 21 de juny per a Infantil, Primària, ESO i FP bàsica i el 17 per a Batxillerat, FP i ensenyaments professionals d'arts plàstiques i disseny.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.