Més de 365.000 euros en multes pels radars dels Túnels de Vallvidrera a Sant Cugat el 2022

Trànsit va multar més de 3.400 vehicles per infringir el límit de velocitat


  • Comparteix:

El radar de tram a la C-16 als Túnels de Vallvidrera / Foto: Google Maps

El radar de tram a la C-16 als Túnels de Vallvidrera / Foto: Google Maps

El Servei Català de Trànsit (SCT) va interposar 3.438 multes per excés de velocitat de vehicles caçats pels radars de tram dels Túnels de Vallvidrera a Sant Cugat el 2022. L'import reclamat per l'autoritat als infractors va arribar a més de 365.000 euros. De mitjana, per tant, la sanció és de poc més de 100 euros per multa. A Catalunya, Trànsit va interposar 758.659 multes per excés de velocitat, és a dir, una mitjana d'una sanció cada 42 segons. L'import de les multes va ascendir als 83 milions d'euros arreu del país. Les xifres són similars a la mitjana dels deu últims anys.

Els radars que enxampen més infractors

El de tram de l'AP-7 entre Ulldecona i Amposta (Montsià) i el de la C-31 a Castell d'Aro (Baix Empordà) són els radars que més multen a Catalunya. Segons les mateixes dades, els dos radars van caçar gairebé 60.000 conductors l'any passat cadascun, cosa que s'ha traduït en multes que, en global, superen els 13 milions d'euros (MEUR). De mitjana, cada dia tant un radar com l'altre arriben a fotografiar uns 160 vehicles que superen els límits de velocitat. El radar de tram de l'autopista a les Terres de l'Ebre és, de fet, el que més va multar de tot Catalunya. Situat en sentit nord, va posar fins a 59.036 sancions durant el 2022, que traduïdes en xifres sumen un import de 6,6 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.