Segueixen els problemes de convivència i inseguretat per la casa ocupada del carrer de la Plana de l'Hospital

El veïnat i els comerciants ja han traslladat a l'alcalde la preocupació per la situació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la casa ocupada en el cantó del carrer de la Indústria / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la casa ocupada en el cantó del carrer de la Indústria / Foto: Cugat Mèdia

Nou episodi en el serial de casos d'incivisme i inseguretat al voltant de l'immoble ocupat al número 16 del carrer de la Plana de l'Hospital. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el veïnat de la zona ha estat testimoni la matinada d'aquest dilluns a dimarts de com tres persones encaputxades, protegides i amb armes blanques i pals entraven a la casa pel cantó del carrer de la Indústria. Els efectius de la Policia Local i Mossos d'Esquadra van aparèixer ràpidament, però els encaputxats van fugir abans que els atrapessin.

Per exposar la preocupació i exigir solucions, el veïnat i els comerciants de la zona van reunir-se dimecres de la setmana passada amb l'alcalde, Josep Maria Vallès; la tinenta d'alcaldia Cristina Paraira; el cap dels Mossos a Sant Cugat, Manel Rodríguez; el cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré; la gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos; i una representant de la Fundació Carreras, propietària de l'edifici.

Fa més d'un any que aquesta casa està ocupada i la propietat ja ha engegat els tràmits per desallotjar-la; ara el procés està pendent de l'audiència prèvia per part del jutge. Al ple del maig, el veïnat i el teixit comercial va assistir a l'audiència pública per exposar el malestar.

De moment, la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos, té activat un dispositiu de vigilància de la casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.