Què són les llums que s'han vist de nit al cel de Sant Cugat?

Aquest dissabte, al voltant de les 22:45 h, els satèl·lits tornaran a sobrevolar el municipi i seran visibles a simple vista


  • Comparteix:

Imatge dels satèl·lits Starlink en el seu pas per Sant Cugat el passat dijous de matinada / Foto: Twitter

Imatge dels satèl·lits Starlink en el seu pas per Sant Cugat el passat dijous de matinada / Foto: Twitter

Els satèl·lits del magnat i empresari tecnològic Elon Musk seran visibles aquest vespre des de Sant Cugat. Al voltant de les 22:47 h d'aquest dissabte, es podrà veure des de la ciutat, els satèl·lits Starlink (Space X) sobrevolant el cel. Durant quatre minuts, els aparells de la companyia nord-americana creuaran d'oest a sud Sant Cugat. De fet, la matinada de dijous a divendres d'aquesta mateixa setmana, alguns veïns santcugatencs van compartir per xarxes que havien captat amb imatges el fenomen.

Els satèl·lits Starlink es troben constantment orbitant el planeta amb l'objectiu de donar servei d'internet als clients de la companyia. No obstant això, no sempre són visibles des de la superfície de la Terra, per això, Starlink permet cercar cada municipi i mostra en quin moment els aparells tecnològics seran més visibles a peu de carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.