Torna la Champions For Pedrito

El partit solidari es juga aquest dissabte per recaptar fons per a les teràpies del Pedro, que pateix la síndrome de Coffin-Siris


  • Comparteix:

Champions For Pedrito s'ha convertit en tot un moviment i s'espera que aquesta nova edició del torneig solidari sigui un gran espectacle / Foto: FCF

Champions For Pedrito s'ha convertit en tot un moviment i s'espera que aquesta nova edició del torneig solidari sigui un gran espectacle / Foto: FCF

La campanya solidària Champions For Pedrito torna a sortir al terreny de joc aquest dissabte, després de molts mesos de preparació per perfeccionar i millorar la primera edició de la iniciativa. La trobada solidària aplegarà diverses personalitats del futbol català a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet de Llobregat. Tot plegat, amb l'organització dels exfutbolistes Juan Pablo Amantini i Javi Sánchez, i per recaptar fons i visibilitzar la lluita contra malalties com la síndrome de Coffin-Siris, que pateix el fill d'Amantini, el santcugatenc Pedrito. El mateix Juan Pablo Amantini n'ha parlat a l''En Joc' de la Xarxa, un programa conduït per Martí González des de Ràdio Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Pedro té 5 anys i pateix una malaltia molt rara, la síndrome de la Coffin-Siris. La primera edició, celebrada el 4 de juny de 2022, va permetre disposar d'un gos terapèutic per al Pedrito. La visibilització de les malalties i la major capacitat per assumir les teràpies són els objectius principals de la campanya solidària.

El partit de futbol comptarà amb 44 jugadors, que es repartiran en dos equips. Molts d'ells són companys de viatge a la carrera d'Amantini i de Javi Sánchez, i la majoria continuen en actiu en equips de Segona Divisió, Primera Federació, Segona Federació, Tercera o Primera Catalana.

Amb tot, Champions For Pedrito s'ha convertit en tot un moviment i s'espera que aquest torneig solidari sigui un gran espectacle. Més enllà del partit, la ciutadania ha pogut aportar el seu gra de sorra i, durant aquests mesos, s'han organitzat diverses activitats i iniciatives per ajudar en la recaptació.

El partit solidari es podrà seguir en directe a partir de les 18 h, a través del portal digital de la Xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.