Sant Cugat camina per visibilitzar els maltractaments contra la gent gran

La concentració s'ha desenvolupat sota el lema 'No escoltar a la gent gran és maltractament' i vol reclamar més atenció i de major qualitat


  • Comparteix:

La concentració ha copsat la plaça de la Vila per continuar lluitant contra el maltractament envers la gent gran / Foto: Cugat Mèdia

La concentració ha copsat la plaça de la Vila per continuar lluitant contra el maltractament envers la gent gran / Foto: Cugat Mèdia

La gent gran de Sant Cugat reivindica, un any més, la seva visibilització. El col·lectiu, que representa el 16% de la població del municipi, ha reunit aquest dijous unes 200 persones per commemorar el Dia Mundial de Sensibilització sobre el Maltractament a la Gent Gran. La concentració, organitzada per la Taula de la Gent Gran amb la col·laboració dels Pensionistes de Sant Cugat, ha ocupat la plaça de la Vila per continuar lluitant contra el maltractament envers la gent d'edat avançada.

Enguany, el 15-J s'ha desenvolupat sota el lema 'No escoltar a la gent gran és maltractament' i s'ha marcat l'objectiu d'encerclar l'Ajuntament de Sant Cugat per tal de reclamar més atenció i, sobretot, de major qualitat. Durant l'acte central també s'ha llegit un manifest institucional a càrrec del sotspresident del Consell de la Gent Gran de Sant Cugat, Joan Cortadellas, qui ha carregat contra el govern en funcions "per no haver complert amb les polítiques pactades per la millora de la qualitat de vida de la gent d'edat avançada".

En aquest mateix manifest, Cortadellas també ha reivindicat, en nom de la gent gran santcugatenca, la creació d'una nova direcció de la Gent Gran al departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Pel que fa a l'Ajuntament, el sotspresident del Consell de la Gent Gran també ha apuntat que "seria d'ajuda" comptar amb una regidoria de la Gent Gran que es dediqués, únicament i exclusivament, a "escoltar i ajudar als ciutadans compresos en aquesta franja d'edat".


Joan Cortadellas

Aquest any volem visibilitzar el fet de no escoltar, que també és maltractar. Per tot això hem volgut venir a l'Ajuntament de Sant Cugat per fer-nos veure i reclamar que se'ns escolti.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.