Cugat Mèdia obre el procés per escollir la nova direcció

A partir de la publicació al DOGC els aspirants tindran 20 dies per presentar el seu projecte pel mitjà públic i acreditar els mèrits


  • Comparteix:

L'estudi 1 de ràdio de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

L'estudi 1 de ràdio de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

L'EPEL Cugat.cat ha obert el procés per escollir la persona que s'encarregui de la direcció de Cugat Mèdia, el mitjà públic multimèdia de Sant Cugat. El 8 de juny passat el consell d'administració de l'EPEL va aprovar les bases de la convocatòria pública de la direcció pel sistema de lliure designació, i el 13 de juny es va publicar al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona). El període per presentar-se, però, no començarà fins que les bases es publiquin al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya), que serà com a màxim el 28 de juny. A partir d'aquest dia, els i les aspirants tindran 20 dies per presentar el seu projecte per Cugat Mèdia i els mèrits que els acreditin com a candidats.


CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CONCURS

Els requisits per presentar-se a aquesta plaça són tenir un títol universitari, experiència mínima de cinc anys en l'exercici del periodisme i tenir el nivell C1 de català. Es valorarà l'experiència en el sector audiovisual i multimèdia i es tindrà en compte l'experiència en la gestió d'equips o empreses periodístiques o de comunicació.

Per formalitzar una candidatura, caldrà enviar, a banda de la documentació acreditativa dels mèrits, una carta de motivació, una anàlisi crítica de què és Cugat Mèdia actualment, i una proposta d'objectius de millora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.