El Botànic aterra a Sant Cugat amb un nou restaurant a la plaça de Barcelona

L'establiment ofereix pizzes, hamburgueses, menjar mexicà i també per picar


  • Comparteix:

Fotografia de El Botànic Sant Cugat / Foto: cedida

Fotografia de El Botànic Sant Cugat / Foto: cedida

El Botànic obre aquest dimarts el seu primer restaurant a Sant Cugat. És el setè establiment d'aquesta marca, que té locals a Barcelona i Castelldefels. El nou restaurant es troba al número 15 de la plaça de Barcelona, on hi havia el Mezzaluna, i ofereix una carta amb pizzes, hamburgueses, menjar mexicà i també per picar. El Botànic obrirà de dimarts a dijous de 20 h a 00 h, i de divendres a diumenge de 12 h a 16 h i de 20 h a 1 h.

El gerent d'El Botànic de Sant Cugat, Mariano Parrot, ha explicat que esperen uns mesos fluixos, amb molt poca afluència de gent; es dona el cas que ara arriben dates molt assenyalades i la majora de persones ja tenen assignat on dinaran per festes i als sopars d'empresa. Tot i això, esperen que la gent es faci ressò i a poc a poc anar creixent. Entenen que no són les millors dates per inaugurar-lo, però les obres ja havien acabat i estaven molt il·lusionats d'obrir el nou restaurant.

Parrot ha afirmat que un dels objectius sempre ha estat obrir un restaurant a Sant Cugat, ja que és "un municipi prou gran, amb un públic objectiu molt interessant pel seu negoci i que pot acollir molt bé el seu producte". Des d'El Botànic esperen que aquest nou restaurant funcioni i s'adapti tan bé com els altres que tenen oberts a Barcelona i Castelldefels.

El restaurant obrirà les portes amb vuit treballadors, quatre al restaurant, entre cambrers i cuiners, i quatre a cura de la gestió i la comptabilitat.


Mariano Parrot

(Sant Cugat) és una població molt coneguda, amb un perfil de públic molt atractiu. On hi ha un nínxol de mercat pel que nosaltres oferim, creiem que pot agradar i pot tenir bona acollida. És una zona amb bon poder adquisitiu, amb prou població i que pugui acollir bé el nostre producte. Per aquestes raons escollim Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.