Per la seva banda, l'investigador expert en vitivinicultura i canvi climàtic, Robert Savé, ha posat èmfasi en la importància de virar cap a models de major sobrietat, en el sentit de consumir menys i, sobretot, consumir productes de proximitat. "El nostre model de consum no dona per més, només ens pot salvar la sobrietat", ha dit. Savé també ha remarcat la importància "d'assumir el nostre clima". En aquesta línia, ha recordat que el clima mediterrani és de secà i que les reserves d'aigua "estan sota mínims".
La xerrada, que ha tingut lloc aquest divendres a la Casa de Cultura, està emmarcada dins de la Setmana de l'Alimentació Conscient, que se celebra del 15 al 27 d'octubre a Sant Cugat.
Maria Nicolau
Només pel fet de no comprar la safata de plàstic, estem fent un pas molt gran. Estem recolzant el pagès, estem estalviant diners i deixalles. Cuineu. És tan senzill com això.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.