El Petit Príncep aterra a Can Ninot

L'obra de titelles: el Petit Príncep ha seduït al públic més petit i familiar


  • Comparteix:

Imatge obra de titelles el Petit Príncep / Foto: Cugat Mèdia

Imatge obra de titelles el Petit Príncep / Foto: Cugat Mèdia

Can Ninot ha presentat aquest diumenge l'obra de titelles 'El Petit Príncep'. La funció ha estat a càrrec de la companyia de teatre Fes-t'ho com vulguis i la narradora d'aquest conte clàssic, Nona Umbert, ha fet gaudir el públic més petit i familiar. Aquesta versió del Petit Príncep ha volgut transmetre als nens i nenes el simbolisme d'aquest llibre tan conegut i estimat per a la majoria d'infants.

La Nona ha estat la narradora i ha donat veu a tots els personatges de la funció. L'obra ha comptat amb diferents personatges, entre ells, l'aviador que aterra forçadament el desert, el Petit Príncep, la guineu i una sèrie de reis dels diferents viatges que ha fet el protagonista del llibre.

Nona Umbert s'ha mostrat molt contenta i satisfeta amb la implicació dels infants assistents a l'obra "he gaudit molt, els nens també i per nosaltres és imprescindible com a companyia".

Després ha destacat la importància d'executar aquestes obres perquè els nens petits surtin de casa, no hi siguin sempre amb les tecnologies i ajudar-los en el seu desenvolupament cognitiu: "treballem molt pels petits, fem coses específiques per ells, perquè necessiten desenvolupar la seva imaginació. A la pantalla s'ho poden passar molt bé, però ja els hi ve tot mastegat. Al final és el seu món: el de la màgia, d'imaginar coses i necessiten volar per ells mateixos".

Per finalitzar la funció, la narradora ha revelat el gran secret de la guineu "és molt senzill: només s'hi veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls" que ha fet reflexionar a petits i grans.





Nona Umbert

Treballem molt pels petits, fem coses específiques per ells, perquè necessiten desenvolupar la seva imaginació. A la pantalla s'ho poden passar molt bé, però ja els hi ve tot mastegat. Al final és el seu món: el de la màgia, d'imaginar coses i necessiten volar per ells mateixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.