Obertes les inscripcions per a la primera Assemblea Ciutadana de Sant Cugat

La trobada tindrà lloc el 16 de novembre i abordarà la conservació i l'encaix amb l'entorn de la masia de Torre Negra


Temes relacionats

Sant Cugat ja té les claus de la masia de Torre Negra (15/gen/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

El futur sobre la conservació de la masia de la Torre Negra i l'encaix amb l'entorn serà el tema al voltant del qual girarà la primera Assemblea Ciutadana de Sant Cugat. Tindrà lloc el 16 de novembre, oberta a tota la població de la ciutat de més de 16 anys i a entitats, prèvia inscripció.

S'hi pot participar enviant abans del 16 d'octubre un correu electrònic (assembleaciutadana@santcugat.cat) que contingui "reflexions, iniciatives o propostes d'idees de la temàtica de l'assemblea". Els missatges rebuts els haurà de validar la comissió organitzadora del consell de ciutat. També es pot assistir sense fer aportacions prèvies, completant la inscripció al portal decidim.santcugat.cat.

Com funciona l'Assemblea Ciutadana?

  • Es convocarà almenys una vegada cada any, a petició del ple municipal, la Junta de Govern o el Consell de Ciutat. També ho podrà solicitar la ciutadania, recollint 300 signatures de persones empadronades a Sant Cugat majors de 18 anys.
  • El Consell de Ciutat, amb el suport de l'àrea de Participació Ciutadana, designarà una comissió que convocarà, organitzarà i dinamitzarà les trobades.
  • Tothom major de 16 anys pot participar en l'Assemblea Ciutadana. Caldrà inscriure's a títol personal o com a entitat, ja sigui per intervenir o simplement com a oient.
  • Les intervencions s'hauran de presentar prèviament i les haurà de validar la comissió organitzadora. Quan estiguin presentades, es publicaran al portal decidim.santcugat.cat, amb l'objectiu que aportin "reflexió, ser iniciatives o proposar idees de la temàtica de l'assemblea".
  • Per tal de garantir un recorregut per a les propostes presentades, aquestes es traslladaran a l'òrgan competent (Junta de Govern, departament, consell de barri o sectorial), i la comissió de l'Assemblea farà el control i seguiment pertinent.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.