Dos detinguts per sostreure catalitzadors de cotxe

Els Mossos d'Esquadra els van enxampar a Mira-sol amb dos catalitzadors i eines per a la sostracció


  • Comparteix:

Imatge dels objectes localitzats / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge dels objectes localitzats / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones com a presumptes autores del robatori de dos catalitzadors de cotxe a Mira-sol. Els dos detinguts van ser detectats per agents en un vehicle a l'aparcament de sorra proper a l'Hospital Universitari General de Catalunya, on, en advertir la presència policial, van intentar fugir cap a l'autopista. Finalment, van ser aturats i identificats, i en escorcollar el vehicle es van localitzar dos catalitzadors tallats i diverses eines utilitzades per sostreure'ls. Els dos detinguts han passat a disposició del jutge i han quedat en llibertat amb càrrecs per furt i resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Els fets van tenir lloc quan una patrulla de paisà, fent tasques de prevenció, va detectar un vehicle sospitós i va veure que el copilot sortia en diverses ocasions i s'estirava al terra mirant els baixos dels vehicles estacionats. Quan es disposaven a sortir de l'aparcament, els policies es van identificar com a agents de l'autoritat i van intentar aturar el vehicle, que va intentar fugir cap a l'autopista.

Una vegada aturat el vehicle, es va localitzar en l'escorcoll dos catalitzadors tallats i diverses eines utilitzades per a sostreure'ls. Un dels catalitzadors estava cremant per la zona on estava tallat, així com una radial. Es dona la circumstància que la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra va alertar que en aquell moment un home estava denunciant la sostracció del catalitzador del seu turisme que estava estacionat al mateix aparcament de sorra.

Per aquests motius, les dues persones van quedar detingudes. En arribar a dependències policials van poder constatar que un dels detinguts havia donat als agents una documentació amb un nom que no era el seu, i que amb el seu nom vertader li constava una ordre judicial de detenció per un delicte de robatori amb força emesa per un jutjat de Girona. Per aquests fets també va quedar denunciat com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental.

A Catalunya, i a l'Estat en general, s'està registrant un augment dels robatoris de catalitzadors dels vehicles estacionats a la via pública, però, segons van confirmar els Mossos d'Esquadra fa unes setmanes, a Sant Cugat és un fet que encara és anecdòtic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.