Valldoreix es posa de gala vivint tot un cap de setmana de Festa Major

El concurs de paelles ha estat una de les activitats més destacades d'aquest diumenge


  • Comparteix:

Valldoreix ha estat tot aquest cap de setmana vestida de Festa Major, amb uns vilatans que han gaudit de les diferents activitats pensades per a tots els gustos i totes les edats. El pregó i la cantada d'havaneres de divendres, la rua dels gegants de dissabte amb el Cebrià i l'Assumpta, i el concurs de paelles de diumenge han estat alguns dels actes més destacats de la Festa Major de la vila.

El concurs de paelles s'ha celebrat aquest diumenge a l'Espai Garden. Una de les participants al certamen, Sarai Jacobs, ha confessat a Cugat Mèdia que el secret per fer una bona paella és "tenir una bona taula". "És a dir, que la facis per a gent que t'estimes i que tinguis ganes de celebrar-ho. Aquest és el nostre cas, perquè som aquí tota la família. També que els ingredients siguin bons, evidentment! I jo crec que fer-ho amb molta calma", ha detallat Jacobs.




Sarai Jacobs

Tenir una bona taula: és a dir, que la facis per a gent que t'estimes i que tinguis ganes de celebrar-ho. Aquest és el nostre cas, perquè som aquí tota la família. També que els ingredients siguin bons, evidentment! I jo crec que fer-ho amb molta calma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.