Els Mossos investiguen una empresa de plaques solars amb seu a Sant Cugat per estafar almenys 16 persones

Afectats de diversos municipis catalans han denunciat els responsables de la companyia alemanya Sunblitz Kraft


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la instal·lació d'unes plaques fotovoltaiques / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la instal·lació d'unes plaques fotovoltaiques / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'empresa alemanya Sunblitz Kraft per haver estafat almenys 16 persones. Segons ha publicat 'El Periódico' i ha confirmat la policia catalana a Cugat Mèdia, els afectats són de diversos municipis de Catalunya i ho han denunciat a diverses comissaries del territori. El rotatiu recull testimonis que asseguren que no hi ha ni rastre dels responsables de la companyia, que en la seva pàgina web indica que té oficines a Sant Cugat del Vallès i a Palma de Mallorca. La policia catalana investiga la possible estafa i té constància de denúncies a aquesta empresa a pobles i ciutats del Baix Camp, el Solsonès, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

El diari recull el testimoni d'un veí del Baix Camp que el 7 de febrer va fer el primer pagament, de 3.990 euros, perquè instal·lessin nou panells solars a la seva teulada. Des d'aleshores cap tècnic ha trepitjat casa seva. L'afectat ha trucat reiteradament a la companyia, però només l'han respost amb excuses. A mitjans de juliol va rebre la trucada del suposat administrador de l'empresa, que li va dir que havien tancat i que un treballador s'havia emportat els diners.

Segons la publicació, hi ha un grup de whatsapp amb 22 persones que diuen haver estat víctimes de l'estafa d'aquesta empresa de plaques solars. A la seva pàgina web, Sunblitz Kraft posa en relleu els seus 32 anys d'experiència al sector i d'haver fet 100.000 instal·lacions d'energies renovables arreu d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.