A pocs metres de distància es troba el Cafè Novell, on treballa la Nàstia. Aquesta situació els està afectant molt, ja que els subordina tota la seva rutina a trobar gel. Cada dia han de passejar per tot Sant Cugat i tan sols poden comprar una o dues bosses per persona, a causa de les limitacions que imposen els comerços a la compra de gel. "Estem sobrevivint com podem, estàvem pensant en fer el nostre propi gel, però és difícil per tantes persones fer-ho nosaltres".
Altres restaurants, com el Bodega 1860 surten del pas amb dues màquines de gel, però fins i tot així, la calor impedeix produir una quantitat suficient. Jordi Tomba, cap de cuina, diu que "no ens afecta fins al punt que ens produïm el nostre propi gel, però ens afecta, ja que en el moment que anem justos de gel no podem comprar-ne, si se'ns acaba el nostre ens quedem sense. Els caps de setmana anem apretats". En aquests casos, compren el gel a un proveïdor de confiança que, tot i així, només els pot proporcionar unes poques bosses.
Jose Manuel
Cada dia venen demanant gel. Sobretot els bars i restaurants del costat venen habitualment a comprar i els dic que quan arribi gel els avisaré.
Jordi Tomba
No ens afecta fins al punt que ens produïm el nostre propi gel, però ens afecta, ja que en el moment que anem justos de gel no podem comprar-ne, si se'ns acaba el nostre ens quedem sense. Els caps de setmana anem apretats.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.