Sant Cugat supera la darrera onada de calor i aixeca la gratuïtat de les piscines

Tot i la millora en les temperatures, es recomana extremar la precaució per l'alt risc d'incendi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Sant Cugat ha superat aquesta darrera onada de calor i ja es preveu la reducció de les temperatures. Això permet aixecar algunes restriccions, tot i que es demana extremar la precaució perquè el risc d'incendi forestal continua sent alt. Pel que fa a les mesures municipals, la Biblioteca Gabriel Ferrater torna al seu horari habitual d'estiu i les piscines municipals deixen de ser gratuïtes. Tot i que l'onada de calor ha passat i el risc per temperatures altes ha afluixat, es mantenen activats els refugis climàtics dels equipaments municipals en els horaris habituals, entre altres mesures.


RECUPERA EL VÍDEO ON CUGAT MÈDIA EXPLICA LES MESURES CADA VEGADA QUE HI HAGI UNA ONADA DE CALOR

Refugis climàtics

Sant Cugat posa a disposició dels ciutadans els equipaments municipals oberts com les biblioteques, el vestíbul de l'ajuntament, el Xalet Negre i el Casal Torre Blanca per passar la calor.

Zones d'ombra al municipi

Tot i que es recomana no sortir de casa a les hores de màxima calor, la ciutat compta amb fonts habilitades per hidratar-se i l'Ajuntament informa de quins parcs disposen d'ombres.



Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, les temperatures es normalitzen aquest dimarts i es recuperen les humitats, malgrat que les mínimes continuaran sent altes al litoral. També s'espera un canvi de temps que ens podria portar precipitacions aquesta setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.