Halassane N'Diaye: 'Si no hi ha cap persona que se'n vulgui fer responsable, el Baobab s'acabarà'

El propietari del bar especialitzat en entrepans explica que ja pensa en la jubilació i que no té ningú que vulgui continuar amb el negoci


  • Comparteix:

Halassane N'Diaye davant del bar Baobab / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Halassane N'Diaye davant del bar Baobab / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Després de 33 anys al carrer Major de Sant Cugat, el propietari del bar Baobab, Halassane N'Diaye, veu 'a prop' el final de l'emblemàtic establiment. En declaracions a Cugat Mèdia, ha explicat que 'passen els anys per tothom' i, malgrat que no posa data, pronostica que el Baobab acabarà tancant 'si no hi ha cap altra persona que se'n vulgui fer responsable'.

ESCOLTA-HO

Una persona que, "de moment", no creu que pugui trobar. Per exemple, les seves dues filles viuen fora de Sant Cugat i tenen altres feines. Halassane N'Diaye va arribar el març del 1986 a Sant Cugat, el que considera ja el seu "poble", fins i tot més que el lloc on va néixer, un poblet de Guinea Conakry. Després de 36 anys al centre de Sant Cugat, N'Diaye ha viscut el creixement del "poblet" que es va trobar en la ciutat que és ara, tot i que assegura que mai li ha anat malament el negoci. Diu que Sant Cugat "és especial" perquè té amics que han obert establiments com el seu en altres municipis i que "no han tingut l'acollida" que va tenir ell, i agraeix el tracte de la gent del poble.

Halassane N'Diaye darrere de la barra del bar Baobab

Halassane N'Diaye darrere de la barra del bar Baobab / Foto: Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

En qualsevol cas, explica que, tot i que els inicis van ser més complicats, sempre li ha anat bé el negoci. De moment continua preparant i servint entrepans especials, com el Baobab o la seva versió picant, el Popeye, però reconeix que ja no se sent "com abans". Poc a poc va arribant "el final" d'un punt de trobada per al jovent de Sant Cugat, la seva clientela més habitual, de les últimes tres dècades.


Halassane N'Diaye

El Baobab, si no hi ha cap persona que pugui seguir com fins ara, passarà com a qualsevol negoci i s'acabarà. I no crec que hi hagi una altra persona que vulgui responsabilitzar-se del Baobab.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.