El servei de biblioteques de Sant Cugat canvia els horaris durant l'agost

La Central Gabriel Ferrater obre tots els matins, mentre que les de Mira-sol i Volpelleres tanquen durant l'agost


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater Foto: Cugat Mèdia

Les biblioteques de Sant Cugat adapten els seus horaris habituals d'obertura al públic durant l'estiu. De fet, a l'agost només es mantindrà oberta la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, on en cas d'onada de calor, esdevindrà refugi climàtic. La Marta Pessarrodona, a Mira-sol, i la Miquel Batllori, a Volpelleres, tanquen fins al setembre.

BIBLIOTEQUES:
  • Biblioteca Central Gabriel Ferrater: Al juliol obre els dilluns i dimecres, de 15.30 a 20.30 h, dimarts i dijous, de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30h, divendres i dissabte, de 10 a 14 h i a l'agost de dilluns a divendres de 10 a 14 h. En cas d'onada de calor la biblioteca esdevé refugi climàtic i obrirà de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 15:30 a 20:30h.

  • Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona: Al juliol obre els dilluns, de 16 a 20.30 h; els dimarts i dimecres, de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h i els dijous i divendres, de 16 a 20.30h. Durant l'agost estarà tancada.

  • Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori: Al juliol obre els dilluns, dimarts i dimecres, de 16 a 20.30 h i els dijous i divendres, de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h. Durant l'agost estarà tancada.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.