Sant Cugat pren forces per sis dies de festa grossa

L'Ateneu ha acollit aquest dilluns una trobada entre l'Ajuntament i les entitats que fan possible la Festa Major


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a l'Ateneu Santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

La trobada ha tingut lloc a l'Ateneu Santcugatenc / Foto: Cugat Mèdia

Les entitats de Sant Cugat que s'implicaran en la celebració de la Festa Major han fet la prèvia de la gresca aquest dilluns. Ha estat en una trobada organitzada per l'Ajuntament a l'Ateneu Santcugatenc, amb la presència de desenes d'integrants del teixit associatiu local, però amb unes protagonistes clares: les pregoneres. Enguany, l'inici de la festa grossa el marcaran representants femenines de les entitats esportives de la ciutat, que han rebut una insígnia de reconeixement per part del consistori.

"Aquesta serà la Festa Major que ens mereixem", ha dit l'alcaldessa, Mireia Ingla, en referència a què és la primera gresca que se celebra amb la normalitat que hi havia abans de l'esclat de la pandèmia. Ingla també ha posat de manifest l'orgull per haver triat les dones esportistes de la ciutat com a pregoneres.

Foto de família de la corporació municipal amb les pregoneres

Foto de família de la corporació municipal amb les pregoneres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat



També han intervingut el primer i segon tinent d'alcaldia, Pere Soler i Marco Simarro, respectivament. Ambdós han coincidit a fer una crida al civisme i la bona convivència. "Disfruteu, gaudiu, però tingueu molt de respecte a les altres persones i als espais", ha dit Soler, que ha agraït la tasca als serveis municipals que fan possible la trobada. En el mateix sentit s'ha pronunciat Simarro, que ha posat de relleu que, amb la gresca, "no hi ha excusa ni lloc per a les agressions masclistes LGTBI-fòbiques ni racistes". Simarro també ha celebrat com la festa grossa "fa gran la ciutat", ja que el veïnat "ocupa l'espai públic i es cohesiona".

L'alcaldessa Ingla confia que la trobada d'aquest dilluns pugui esdevenir una tradició de cara a les properes edicions de la Festa Major.


Mireia Ingla

Després de tots aquests anys, per fi tenim la Festa Major que ens mereixem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.