Ampliació del transport públic durant la Festa Major

L'Ajuntament aposta per una mobilitat més sostenible i eficient durant la festa grossa d'enguany


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tren de FGC / Foto: FGC

Imatge d'arxiu d'un tren de FGC / Foto: FGC

La sostenibilitat és un dels factors que s'ha tingut en compte a l'hora d'organitzar la Festa Major d'enguany i, és per això, que des de l'Ajuntament es recomana, durant aquests dies de tanta concurrència, l'ús del transport públic, la bicicleta o el desplaçament a peu. Pel que fa al transport públic, s'aplicaran alguns canvis per facilitar-ne el seu ús.

D'una banda, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionaran ininterrompudament tota la nit dels dies 29 i 30 de juny, i 1 i 2 de juliol, amb un tren cada hora i en cada sentit de la línia S1 (Terrassa). Aquesta cobertura es justifica perquè també se celebra festa grossa a Rubí i a Terrassa.

D'altra banda, un bus llançadora Park and Ride gratuït connectarà els aparcaments gratuïts de l'avinguda Roquetes i de l'estació de RENFE, ubicats fora de la Zona de Baixes Emissions, amb el centre de la ciutat (Monestir i Rambla del Celler). Aquest bus funcionarà tots els dies i nits de la Festa Major amb horaris adaptats a les activitats.

Finalment, amb motiu del Castell de focs, la tarda i nit del diumenge 3 de juliol, s'ampliarà el recorregut del bus llançadora fins a la parada del carrer Manel Farrés, entre les 17.05 h i les 00.05 h, amb una freqüència de 20 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.