Arriba el Cinema a la Fresca aquest estiu amb La Xarxa Monestir Sant Francesc

La primera de les tres sessions és aquest divendres (22.30 h) als Jardins del Vallès, amb 'El meu germà persegueix dinosaures'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La Xarxa Monestir Sant Francesc organitza un cicle de Cinema a la Fresca, amb sessions aquest divendres, el 8 de juliol i el 9 de setembre a l'amfiteatre dels Jardins del Vallès. La primera pel·lícula que es podrà veure serà 'El meu germà persegueix dinosaures', a les 22.30 h. La selecció de films, completada per 'La innocència' i 'Especials', està pensada per a tots els públics. Es tracta d'una activitat gratuïta on no cal inscripció prèvia.

Aquesta vegada, a partir de l'art cinematogràfic el col·lectiu proposa un "nou espai d'interrelació i coneixement compartit d'altres realitats". L'entitat pretén provocar el debat i la reflexió de temes d'actualitat des d'una perspectiva crítica i social per enfortir la comunitat i per sensibilitzar sobre el respecte a la diferència, la inclusió i la convivència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.