Sylvia Jiménez detalla que actualment resideix a Sant Cugat i per aquest motiu ha decidit, juntament amb la seva filla, obrir el segon local a la ciutat. Aquí afirma que se senten còmodes i poden obrir les portes a un veïnat més proper, lluny del turisme barceloní. Les emprenedores treballen amb productes locals com són les maduixes del Maresme, els préssecs de l'Ordal, les avellanes de Reus; en excepció dels gustos més exòtics com el coco o el mango. "Tenim la filosofia de treballar amb producte artesanal, partint d'aquí, tot el gènere amb què treballem ve de productors locals i de proximitat", ha explicat Jiménez a Cugat Mèdia.
L'establiment permet portar el propi envàs d'un litre o litre i mig per tal de comprar l'orxata per emportar. Aquesta beguda més estiuenca la volen tenir disponible des de juny fins a setembre, de cara després de l'estiu se centraran en productes de temporada amb la xocolata com a element principal.
Jiménez compagina la feina de la gelateria com a treballadora en un laboratori farmacèutic. Explica que això implica moltes hores, esforç i dedicació i preveu poder fer el canvi definitiu i bolcar-se plenament en el negoci en un futur pròxim.
Sylvia Jiménez
Tenim la filosofia de treballar amb producte artesanal, partint d'aquí, tot el gènere amb el que treballem ve de productors locals i de proximitat. Vam començar amb el tema dels gelats.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.