Pou de Glaç porta a Sant Cugat la seva aposta per gelats naturals i de proximitat

Situat al carrer de Valldoreix, l'establiment ofereix gelats naturals amb ingredients locals, a més d'orxata, granissats, batuts, creps i gofres


  • Comparteix:

Gelateria Pou de Glaç /
Foto: Cugat Media

Gelateria Pou de Glaç / Foto: Cugat Media

Ara que s'apropa època de xancletes, crema solar i tirants, s'incorpora una nova gelateria a l'oferta ja existent a Sant Cugat: es tracta de Pou de Glaç, un nou establiment ubicat al número 63 del carrer de Valldoreix. La cadena ja té un local al barri del Poblenou, a Barcelona; el de Sant Cugat, això sí, és més gran i, per tant, està preparat per donar servei a més clientela. La impulsora del local, Sylvia Jiménez, juntament amb la seva filla Clàudia Mohedano, explica que la filosofia del negoci continua basant-se en l'ús de productes artesanals i de proximitat, els quals obtenen d'obradors locals. A més de varietat de gustos de gelats naturals, també ofereixen orxata, granissats, batuts, creps i gofres. El nou establiment obre de dilluns a dijous de 13 h a 21 h, divendres i dissabtes de 12 h a 00 h i diumenges de 12 h a 21 h.

Gelateria Pou de Glaç / Foto: Cedida

Gelateria Pou de Glaç / Foto: Cedida / Foto: Cedida


Sylvia Jiménez detalla que actualment resideix a Sant Cugat i per aquest motiu ha decidit, juntament amb la seva filla, obrir el segon local a la ciutat. Aquí afirma que se senten còmodes i poden obrir les portes a un veïnat més proper, lluny del turisme barceloní. Les emprenedores treballen amb productes locals com són les maduixes del Maresme, els préssecs de l'Ordal, les avellanes de Reus; en excepció dels gustos més exòtics com el coco o el mango. "Tenim la filosofia de treballar amb producte artesanal, partint d'aquí, tot el gènere amb què treballem ve de productors locals i de proximitat", ha explicat Jiménez a Cugat Mèdia.

L'establiment permet portar el propi envàs d'un litre o litre i mig per tal de comprar l'orxata per emportar. Aquesta beguda més estiuenca la volen tenir disponible des de juny fins a setembre, de cara després de l'estiu se centraran en productes de temporada amb la xocolata com a element principal.

Jiménez compagina la feina de la gelateria com a treballadora en un laboratori farmacèutic. Explica que això implica moltes hores, esforç i dedicació i preveu poder fer el canvi definitiu i bolcar-se plenament en el negoci en un futur pròxim.


Sylvia Jiménez

Tenim la filosofia de treballar amb producte artesanal, partint d'aquí, tot el gènere amb el que treballem ve de productors locals i de proximitat. Vam començar amb el tema dels gelats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.