Segons explica el programa, al primer bloc del curs, titulat 'Estructura social i realitat actual', s'obrirà un espai a l'anàlisi multicausal per entendre com la natura, la història i la memòria compartida han creat una identitat comuna al Sahel, dividida i enfrontada pels conflictes colonials i postcolonials, i els interessos de les potències. Al segon bloc, 'Reptes de Sahel', s'estudiarà la situació de la regió entre el Magreb i el món Africà, amb les diverses fronteres creades per raons estratègiques, socieconòmiques i militars, i els conflictes que es deriven d'aquesta situació.
A més, a l'edició d'enguany es tornaran a incorporar activitats complementàries a les conferències. Concretament, s'impartiran dos tallers per poder aprofundir en aquest espai geogràfic amb un format més participatiu i proper, els dies 11 i 12 de juliol a la tarda.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.