El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat irromp dins el Club de Golf per protestar contra el desnonament del carrer de l'Oceà Glacial

Entre aquest dilluns 23 i divendres 27 està previst el segon intent de desnonament per a una família que hi viu


  • Comparteix:

El Sindicat de Llogateres, a l'interior del Club de Golf / Foto: Sindicat de Llogateres de Sant Cugat

El Sindicat de Llogateres, a l'interior del Club de Golf / Foto: Sindicat de Llogateres de Sant Cugat

El Sindicat de Llogateres de Sant Cugat s'ha manifestat aquest diumenge al migdia dins el Club de Golf Sant Cugat per protestar contra el segon intent de desnonament d'una família del carrer de l'Oceà Glacial, previst entre aquests dilluns 23 i divendres 27. Al mes de gener, el desnonament va quedar suspès temporalment. Amb càntics com 'Vergonya' o 'No s'entén: gent sense casa, i cases sense gent' i pancartes, una quinzena de membres del sindicat que eren dins han acabat marxant després que hagin arribat agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. De fet, des del sindicat asseguren que els agents han fet identificar a dos dels manifestants.

Un cop fora, el sindicat ha atès la premsa. Com que es tracta d'un desnonament obert perquè no se li ha fixat una data i hora concretes durant el període establert, el sindicat ha anunciat que cada un d'aquests dies convocaran concentracions davant l'immoble des del matí fins a la tarda per "defensar un dret tan bàsic com és el de l'habitatge", com explica Mariona Bota, membre del sindicat. "No podem permetre que algú vagi al carrer, ni que estigui una setmana sol a casa amb aquesta angoixa", han ratificat.

D'aquesta manera, el sindicat ha volgut fer-se veure al Club de Golf Sant Cugat interpel·lant a Josep Torres, el seu president, ja que en aquest cas ell és la propietat.

Cugat Mèdia s'ha intentat posar en contacte amb la propietat, però no ha sigut possible.




Mariona Bota

Evidentment, com a sindicat no podem permetre que algú se'n vagi al carrer. No podem permetre que algú estigui una setmana sol a cas amb aquesta angoixa. Aleshores, com a sindicat, el nostre deure és, per un tema ètic i per la lluita d'un dret tan bàsic com és el de l'habitatge, convoquem concentracions cada dia de 8 del matí a la tarda per defensar aquesta casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.