Ja hi ha data per al segon intent del desnonament d'Oceà Glacial: del 23 al 27 de maig

Al mes de gener es va aturar el desnonament, que va quedar suspès temporalment


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un dels llançaments previstos al carrer d'Oceà Glacial / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un dels llançaments previstos al carrer d'Oceà Glacial / Foto: Cugat Mèdia

El segon intent de desnonament per a una família del carrer de l'Oceà Glacial ja té previsió: serà entre el 23 i el 27 de maig. Al mes de gener el desnonament va quedar suspès temporalment, cosa que des del Sindicat de Llogateres de Sant Cugat, en un comunicat, atribueixen a 'la pressió i ressò social' que hi va haver. La família afectada ha presentat un recurs al desnonament, que encara no està resolt.

Des del col·lectiu expliquen que en aquell moment es va aconseguir traslladar el procés penal d'estafa processal a l'Audiència Provincial, però que el jutge del procés civil torna a dictar execució de desnonament "sense tenir en compte el predi judicialitat penal existent, la qual no permetria que un cas de procediment penal que està pendent de resolució a l'Audiència avanci per la via civil", asseguren. D'altra banda, qualifiquen aquest llançament com un "cas flagrant d'assetjament immobiliari i coacció".

Un conflicte que va començar fa 12 anys

El cas es va donar a conèixer fa dos anys i el novembre passat el Sindicat de Llogateres de Sant Cugat va mobilitzar-se per aturar un desnonament en aquest immoble. El llançament era per a la família que viu al pis superior de la casa des de fa dècades amb un contracte de lloguer indefinit. Segons la família, els propietaris hi viuen a la planta baixa des de fa 12 anys i reclamen l'immoble al·legant ruïna econòmica, un dels pocs motius per rescindir un contracte de lloguer indefinit. La família, però, explica que els propietaris haurien falsificat un informe municipal de valoració de la casa, així com inflat el preu de la reforma. Tot plegat són unes acusacions que la propietat desmenteix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.