
Imatge de l'interior del restaurant Greta, al Mercantic / Foto: Cedida - Hugo Abad

Un dels plats del restaurant / Foto: Cedida - Hubo Abad
"Us trobareu amb un servei amable, simpàtic i amb ganes de fer-se conèixer", constata. Afirma que, tenint en compte que és el principi, estan tenint molt èxit amb tot el que ofereixen, especialment torradetes treballades, tapes i postres. Posen el focus en la fermentació i l'elaboració dels plats de forma autònoma, tot i la cuina de petites dimensions que hi ha en el local que, abans, ocupava la taverna basca Urtain.
Roger Ubach té una àmplia experiència en el món de la gastronomia. Ha estudiat Direcció en Cuina al CETT de Barcelona i ha treballat al Carib, a l'Índia, als Estats Units i a les Filipines. En aquest últim país va treballar per a l'empresa Aman Resorts, on va cuinar per a diverses personalitats famoses, com Leonardo Di Caprio. L'altre soci, Manel Bernal, s'encarrega dels vins, la clientela i la sala; la seva família portava el restaurant de la ciutat La Fonda.
Roger Ubach
Els animem a que ho provin i que després treguin les seves pròpies conclusions, ja que a vegades el veganisme està molt "tatxat"
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.