L'antic Santamasa es trasllada a un nou local i reobrirà les portes com a Picuteig
Els clients podran trobar els plats clàssics del Santamasa, però amb una oferta encara més ampliada
Exterior del local / Foto: Cugat Mèdia
SocietatPublicat el 16/mai/22 per Paula Pujol
L'antic Santamasa reobrirà les portes a un nou local, al número 2 del carrer de Sant Josep (on estava El Mos), amb el nom de Picuteig, per incorporar un nou concepte de tapes i cerveseria. El restaurant Santamasa va tancar les portes al número 50 de l'avinguda de Lluís Companys dos mesos enrere, després que s'acabés el contracte del local. El nou espai ofereix un gran ventall de tapes, a més dels plats clàssics del Santamasa.
El propietari i fundador dels dos restaurants, Josep Maria Jaumà, ha explicat a Cugat Mèdia que el canvi de restaurant ha estat perquè la clientela demanava més varietat de productes. Així doncs, s'obrirà les portes del restaurant amb un altre nom i un altre concepte gastronòmic: el Picuteig, que ja disposa d'un local a Sabadell. L'obertura està prevista per principis del mes de juny.
L'oferta de productes del Picuteig és "molt similar al Santamasa", assegura Jaumà. Per tant, la clientela "continuarà trobant els plats clàssics del Santamasa", així com amanides, coques, tàrtars, carn i hamburgueses. I, a més, "els clients veuran que l'oferta està ampliada", ja que hi haurà més tapes com ous estrellats i, tanmateix, s'afegirà un concepte de cerveseria. Aquesta "àmplia oferta agradarà més als clients", conclou Jaumà.
DECLARACIONS
Josep Maria Jaumà
La gent que ja venia al Santamasa continuarà trobant molts plats del Santamasa, com amanides, coques, tàrtars, plats de carn, hamburgueses. Moltes coses les tindrà similars i, a més, veurà que l'oferta està ampliada. L'oferta serà més àmplia del que teníem abans al Santamasa. Penso que agradarà més perquè tindrà més oferta.
Your browser doesn’t support HTML5 audio