La família del carrer de la Indústria guanya temps per evitar el desnonament

El llançament ha quedat ajornat un mes per la protesta del Sindicat de Llogateres


Temes relacionats

El Sindicat de Llogateres alerta d'un desnonament previst per dimecres al carrer de la Indústria ( 9/mai/22)


  • Comparteix:

La Cristina i l'Ari, mare i filla, tenen fins al 21 de juny per trobar una solució per poder-se quedar al pis del carrer de la Indústria on viuen de lloguer des de fa 20 anys. El desnonament previst per aquest dimecres per impagament del lloguer ha quedat aturat per la impossibilitat d'executar-lo. Una quarantena de persones convocades pel Sindicat de Llogateres s'ha mantingut a la porta de l'edifici del número 22 fins que el desnonament ha quedat ajornat i la comitiva judicial ha marxat.

Tot i així, ha quedat assenyalada una nova data. Ara, tenen poc més d'un mes per arribar a un acord o trobar una alternativa habitacional. Les llogateres defensen l'opció d'un lloguer social per al seu cas. De fet, com ha explicat l'Ari, han arribat a aquesta situació d'impagament arran de la pandèmia, quan tant la mare com la filla van deixar de treballar.

Pel Sindicat de Llogateres, es tracta d'una victòria temporal, ja que s'ha aconseguit aturar un desnonament motivat per un gran tenidor, però té nova data. Tot i així, adverteixen que hi tornaran en cas que hi hagi un nou intent d'execució.

De fet, aquesta no ha estat la primera vegada que hi havia una ordre de desnonament. Segons fonts de la propietat, es tracta de la tercera perquè fa cinc anys que no es paga el lloguer, però sempre havia quedat anul·lada abans.




Cristina

A veure si vol fer-nos lloguer social, no li costa res amb tot el que té. Nosaltres lluitarem per un lloguer social amb l'ajuda del Sindicat.

Mariona Bota

Celebrem la victòria de poder aturar el desnonament d'avui, és gràcies al Sindicat. No és una victòria plena perquè la propietat segueix demanant el desnonament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.