Torna el concurs 'Pica Lletres' a Cugat Mèdia

El primer programa de la nova temporada s'emetrà aquest dimecres 4 de maig, i en aquesta edició hi participa només l'escola Viaró de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta edició del programa coproduït entre Cugat Mèdia i la Xarxa / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'aquesta edició del programa coproduït entre Cugat Mèdia i la Xarxa / Foto: Cugat Mèdia

Torna el 'Pica Lletres', el concurs lingüístic coproduït entre Cugat Mèdia i la Xarxa, on alumnes de secundària demostren el seu domini de la llengua catalana tot lletrejant diferents paraules. En aquest primer programa de la nova temporada, que s'emetrà aquest dimecres 4 de maig, s'enfronten els alumnes de l'escola Petit Estel de Terrassa i els de l'escola Can Roca de Castelldefels. En aquesta nova edició també hi haurà representació santcugatenca gràcies a la participació de dos grups de l'escola Viaró.

El programa setmanal 'Pica Lletres' és un concurs per entretenir, fomentar i promoure la lectura i l'ús de la llengua catalana on participaran alumnes de centres d'arreu del territori català. Dos equips formats per tres representants del centre educatiu participen en cada programa i hauran de superar cinc proves de lletrejar paraules en català i tres més de jocs lingüístics.

PODRÀS VEURE ELS PROGRAMES DE LA NOVA TEMPORADA AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.