Els comerciants celebren la retirada de la mascareta en interiors, però alguns la mantindran

Incertesa entre els clients, que pregunten als botiguers si poden entrar sense la mascareta


  • Comparteix:

Sant Cugat ha dit adeu aquest dimecres a la mascareta en interiors després de gairebé dos anys. L'ús de la mascareta ha deixat de ser obligatori en la majoria d'espais tancats, com ara botigues, restaurants, mercats o gimnasos. Cugat Mèdia ha passejat per l'eix comercial de Sant Cugat per conèixer com han rebut l'eliminació de les mascaretes en interiors els comerços i saber si han decidit mantenir-la o no. Molts comerciants es mostren alleujats i celebren l'arribada d'aquesta decisió. Després de dos anys de pandèmia, moltes botigues ja rebien els seus clients sense mascareta des de primera hora de dimecres. Així i tot, n'hi ha d'altres que han decidit mantenir-la o fer-ne ús si el client també en fa.

Pel que fa als clients, la majoria que continuen fent servir la mascareta en accedir en espais tancats és la gent gran, però també hi ha moltes persones que encara no se l'han tret, ja sigui per costum o per seguretat.




Comerciants

Jo exultant, són dos anys seguits de moltes hores amb la mascareta a la llibreria. És un tema molt personal i entenc que hi hagi gent que la vulgui portar. / Nosaltres hem decidit, de moment, portar la mascareta per respecte als clients. La gent ve i et pregunta si han d'anar amb mascareta o si se la poden treure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.