L'Església del Monestir acull un concert benèfic per als afectats per la guerra d'Ucraïna

L'actuació, amb músics d'arreu del món, serà aquest dissabte a les 20.30 h i serà en benefici de Càritas Ucraïna


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Església del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Església del Monestir de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'Església del Monestir de Sant Cugat acull aquest dissabte un concert benèfic en favor de Càritas Ucraïna. Organitzada per Sant Cugat amb Pau Casals, l'actuació comptarà amb la violinista ucraïnesa Ala Voronkova i el pianista rus Guerassim Voronkov, muller i marit, i ambdós antics professions de l'escola Fusió Música i Dansa. Amb la col·laboració sobre l'escenari d'artistes d'arreu del món, interpretaran peces de Bach, Chopin, Prokófiev, Paganini, Elgar, Falla, Sarasate, Morera i Strauss, entre d'altres. El concert serà aquest dissabte a les 20.30 h.

Els donatius es poden fer a través de Bizum, al número 00089, indicant "Ucraïna" o bé als comptes de La Caixa ES31 2100 5731 7502 00266218 i del Banc Santander ES88 0049 67917121 1600 9428. La recaptació es destinarà íntegrament a Càritas Ucraïna per desenvolupar programes d'atenció a les persones que s'han quedat al país, així com per coordinar-se amb les delegacions de Càrites dels països fronterers, que afronten l'arribada de persones refugiades.

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov s'acompanyaran d'Ana Häsler, Dengra Rafael, Olga Kobekina, Romina Krieger, Andriy Marenich, Rosa Mateu, Kimiyo Nakako, David Piltyay Grande, Daria Piltyay, Sara Rojo, Feodor Vaselov i Sergi Vicente. L'actuació té el suport de l'Escola Fusió, TOT Sant Cugat, la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.