Dos detinguts per robar presumptament 50 camises d'una botiga del centre comercial

Els detinguts són presumptes autors d'un delicte de conducció temerària, un de furt i un de resistència i desobediència a agents de l'autoritat


  • Comparteix:

Dos agents dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Dos agents dels Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Dos homes de 47 i 49 anys van ser detinguts el dimarts 12 d'abril a Sant Cugat pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un delicte de conducció temerària, un delicte de furt en un establiment del centre comercial i un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. Un dels dos detinguts ja tenia un requeriment d'ingrés a presó pendent d'un jutjat d'Esplugues de Llobregat. Al vehicle dels detinguts es van localitzar 570 euros, una bossa de grans dimensions folrada d'alumini (sistema emprat per evadir l'activació de les alarmes de la roba) i 50 camises noves, amb l'etiqueta posada, valorades en 1.600 euros, segons la botiga que havia patit el furt.

Camises trobades durant l'escorcoll del vehicle dels detinguts

Camises trobades durant l'escorcoll del vehicle dels detinguts / Foto: Mossos



Els fets van tenir lloc el mateix dimarts a les 18.20 h, mentre els agents, que feien tasques de prevenció a la zona comercial, van veure un vehicle que feia una maniobra estranya en una rotonda. Els agents van comprovar que el titular del cotxe tenia una ordre pendent de detenció d'un jutjat i van decidir vigilar el vehicle.

Quan el vehicle va tornar a arrancar, els agents el van seguir i van demanar al conductor que s'aturés. L'home va fer cas omís i va iniciar una conducció temerària per fugir. Els mossos van seguir el vehicle, que circulava a gran velocitat, fent canvis de sentit bruscos i circulant per direcció prohibida, fins que van arribar a una zona d'horts urbans sense sortida i els dos ocupants van fugir a peu, i els mossos els van atrapar.

Els arrestats van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí, on un d'ells va ingressar a presó pel requeriment pendent i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.