Sant Cugat impulsa un pla per coordinar les actuacions davant els riscos de protecció civil

Una vegada aprovat inicialment al ple, ara s'obre un període d'al·legacions abans de l'aprovació definitiva


  • Comparteix:

Un membre de Protecció Civil de Sant Cugat fent tasques després d'unes fortes pluges / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un membre de Protecció Civil de Sant Cugat fent tasques després d'unes fortes pluges / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El ple municipal ha aprovat inicialment per unanimitat el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) amb l'objectiu d'unificar els diferents plans que existeixen actualment per a cada un dels riscos que poden sorgir a la ciutat. El document neix amb la voluntat de 'minimitzar les situacions que potencialment poden suposar un risc i, en cas de produir-se una emergència, actuar tan ràpidament com es pugui per minimitzar els danys i intentar tornar a la normalitat al més aviat possible', explica l'equip de govern. Una vegada que ja s'ha aprovat al ple, s'obre un període d'al·legacions abans de la seva aprovació definitiva.

ESCOLTA-HO

Fins ara, Sant Cugat disposava d'un Pla de Protecció Civil i diferents plans d'actuació, un per cada risc. Ara, amb aquest nou document es disposarà també d'un únic pla que contempla tots els riscos de Protecció Civil al municipi. Això suposa, segons explica l'Ajuntament en un comunicat, un avantatge quan s'han de realitzar les corresponents actuacions davant la concurrència de diferents riscos o situacions d'emergència i, també, a l'hora de gestionar les corresponents actualitzacions i revisions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.