El ple acorda adoptar noves mesures energètiques per lluitar contra el canvi climàtic

Tots els grups s'hi han sumat a través d'una moció institucional


  • Comparteix:

Un punt de càrrega de vehicles elètrics / Foto: ACN

Un punt de càrrega de vehicles elètrics / Foto: ACN

El ple municipal ha acordat, a través d'una moció institucional, adoptar noves mesures energètiques per lluitar contra el canvi climàtic. La proposta inicial de Junts, a la qual s'hi han sumat tots els partits, argumenta que 'atès que avançar cap a la descarbonització del sistema socioeconòmic és una necessitat imperiosa per a la lluita contra el canvi climàtic', s'acorda estudiar 'tan aviat com es pugui els àmbits concrets de millora que podrien ser transposats a les ordenances municipals' a conseqüència de les darreres modificacions legals per al foment de la mobilitat elèctrica, l'autoconsum i el desplegament d'energies renovables.

ESCOLTA-HO


CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El text també acorda estudiar altres reformes a les ordenances que permetin avançar en la mateixa direcció i formular i presentar una proposta concreta de modificació de les esmentades ordenances per tal que sigui debatuda i, si cal, aprovada pel ple municipal no més tard del 30 de juny de 2022.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.