La nit solidària de l'AECC tornarà el 2 d'abril a la Masia de Can Magí de Sant Cugat

Durant la celebració se sortejaran des de productes de bellesa fins a seguiments de tractaments i una bossa de cortesia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una sopar solidari contra el càncer a Sant Cugat / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'una sopar solidari contra el càncer a Sant Cugat / Foto: Cedida

La nit solidària contra el càncer de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) celebrarà la 34a edició el dissabte 2 d'abril a les 20 h. El sopar benèfic serà un any més a la Masia de Can Magí i seguirà un format similiar a les edicions anteriors, amb menú degustació i un sorteig de diversos productes per als assistents. Aquesta edició estarà 'plena de sorpreses' i hi haurà 'dues actuacions molt especials amb les que tothom gaudirà molt', ha explicat la responsable de comunicació de l'AECC, Rocío Arola.

En aquests dos anys de pandèmia la Covid-19 ha estat "un tema prioritari" i "la causa del càncer ha estat arraconada", ha explicat Arola, que considera que la gent que té càncer "necessita la nostra ajuda". Per aquesta raó, la 34a edició del sopar "està pensada per destinar els fons directament a investigació" perquè aquesta és "la solució del càncer". Al llarg de la nit solidària se sortejaran nits d'hotel, sopars a restaurants, productes de bellesa i tractaments per la gent que pateix càncer.

Arola s'ha mostrat convençuda que hi assistirà "força" gent, ja que "hi ha hagut una revolució de la gent altruista respecte altres anys". Tanmateix, ha destacat l'acció dels voluntariats i de tots aquells que han participat en la causa contra el càncer. Les entrades, que es poden adquirir a través de la plataforma fins al 31 de març, tenen un cost de 75 euros, que es destinen a combatre la malaltia. El preu inclou el menú degustació i la participació al sorteig de la Nit Solidària.

PLATAFORMA PER COMPRAR ENTRADES SOPAR SOLIDARI


Rocio Arola

La causa del càncer ha estat arraconada perquè era prioritari el tema de la Covid. I és veritat, però la gent que té càncer necessita la nostra ajuda. I justament aquesta edició està pensada per recollir els fons directament a temes d'investigació perquè és la solució del càncer, la investigació que estan fent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.