El restaurant Can Castellví es troba a la Rierada, entre Valldoreix i la Floresta, al terme municipal de Molins de Rei. Es pot gaudir envoltat de natura d'un menú d'uns 15 calçots. De segon plat es pot escollir entre carn a la brasa o plats elaborats. El menú no és fix, dona marge a escollir una gran varietat de plats i a poder repetir. El menú sense incloure begudes i postres és de 32 euros, mentre que n'hi ha un altre de 36 euros que inclou pa, postres i begudes. Responsables de l'establiment expliquen a Cugat Mèdia que mantenen les mesures de seguretat d'un metre i mig de distància perquè la gent se sent més còmode i segura. Per a aquells que ho vulguin, tenen la possibilitat d'encarregar el menú per endur-se'l a casa, que té el mateix preu.
La Braseria la Bolera està situada al cor de Sant Cugat. Ofereix dos menús: un de 26 euros i un altre de 27,50 euros. El primer compta amb 12 calçots per persona i segon a escollir entre carn a la brasa, botifarra i mongetes. Mentre que el segon menú, ofereix 6 calçots per persona, el segon a escollir i inclou verdures a la brasa (albergínies, carxofes i espàrrecs). Ambdós amb begudes, postres i cafè. Les mesures de seguretat continuen sent requerides, però la relaxació del límit de persones i el passaport Covid, han fet augmentar l'aforament de l'establiment. "Estàvem esperant aquest moment, ara ja podem començar a muntar grupets de diverses persones per a les calçotades" explica Ramon Massó, propietari del restaurant. Al restaurant La Bolera, es pot encarregar el menú i recollir-lo al local, tot i que també compten amb el servei de portar-ho a domicili. Els menús tenen el mateix preu.
Les Arenes és una zona d'oci i esbarjo a Castellar del Vallès. Està oberta al públic els caps de setmana, festius i ponts. Ofereix lloguer de taules de pícnic a 10 euros i graella a 8 euros. El servei d'aquesta àrea inclou l'encàrrec de calçots i la seva cuita per part dels encarregats de Les Arenes. També hi ha la possibilitat de portar-los des de casa i cuinar-los allà. La seva cuita té un preu de 2,5 euros, a més del preu que hi afegeix el pagès. Jaume Soler, responsable de l'àrea Les Arenes, declara que "en un dia de cap de setmana podem arribar a cuinar entre 1.000 i 2.000 calçots, tot i això, ens afecta el límit d'aforament de persones i costa que els clients el respectin". L'espai ofereix taules per grups d'entre 10 a 20 persones i també a taules individuals, això sí, sempre respectant el metre i mig de separació entre cadascuna.
José Domínguez
Mantenim la mascareta obligatòria, el gel hidroalcohòlic i la separació entre taules. La limitació de persones a les taules ja no i podem posar aforament complet i s'omple. El cap de setmana passat van venir 400 persones.
Ramon Massó
Tenim dos tipus de menús, un de 12 calçots per persona i l'altre de sis i va acompanyat d'altres verdures. La gent ho està esperant.
Jaume Soler
Es poden encarregar o es poden portar i jo els hi faig. El lloguer de taula són 10 euros i cada graella que faig són 8 euros. Cobro 2,5 euros per la cuita i la resta de preu ho fixa el pagès.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.