Els productors locals protagonitzen el 12è número de 'Món Sant Cugat'

El nou volum del monogràfic bianual s'ha presentat aquest dimarts a la sala El Siglo


  • Comparteix:

La revista 'Món Sant Cugat' s'ha presentat al Mercantic / Foto: Cugat Mèdia

La revista 'Món Sant Cugat' s'ha presentat al Mercantic / Foto: Cugat Mèdia

La 12a edició de la revista 'Món Sant Cugat', editada pel 'Tot Sant Cugat', posa el focus en els productors locals i en els productes de quilòmetre zero. El número també inclou, entre d'altres continguts, una entrevista en profunditat a la soprano santcugatenca Júlia Farrés. A la presentació d'aquesta nova edició del monogràfic, que ha tingut lloc aquest dimarts a la sala El Siglo del Mercantic, hi han intervingut productors locals de diferents sectors. A més, el crític cultural Eduard Jener ha introduït el recital de la soprano santcugatenca Júlia Farrés i la pianista Montse Pujol Dafne.

Clàudia Bell, de Can Bell, és una de les productores que apareix al monogràfic i que ha tingut l'oportunitat de presentar el seu projecte a l'acte. Bell ha explicat l'evolució de la vinya que va recuperar a la masia dels seus avis, ara fa tres anys, amb els seus germans. Ivó Castells i Andrés Halty, per la seva banda, han parlat de com defensen la cultura cervesera des del seu establiment, LaFem, i amb les cerveses que ells mateixos produeixen a l'obrador santcugatenc.

La dissenyadora de moda Bàrbara Zimmerman ha presentat els seus productes, desenvolupats sota el principi del 'zero waste' i ha parlat de Les Naus de l'Art, a la Floresta, l'espai que comparteix amb 11 artistes més. Les abelles d'Èric Barbero també han dedicat unes paraules -o un zumzeig- als assistents, i Barbero ha aprofitat l'altaveu per recordar que "les abelles són vida i s'han de defensar". Finalment, Enric Fabre ha parlat de Senglaris, la cervesa que es va gestar a un molí de les Planes i que es comercialitza únicament a Sant Cugat.

La presentació també ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i l'assistència d'alguns regidors del govern i de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.